PicaJet User Forum Forum Index PicaJet User Forum
PicaJet - Digital Photo Management Software
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

No characters echoed in new Category

 
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> Problems and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bill



Joined: 01 Feb 2006
Posts: 2

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 6:44 pm    Post subject: No characters echoed in new Category Reply with quote

When I create a new category I am typing blind - no characters are echoed back into the entry box.

I am using trail version 2.5.0 build 442 on Win XP Pro SP2.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Bill



Joined: 01 Feb 2006
Posts: 2

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:38 pm    Post subject: Reply with quote

Problem caused by large fonts (120dpi) being selected in XP's Display properties. Put it back to normal (96dpi) and it is fine. I usually like running iwth large fonts though. If there is a problem with it, it usually causes some text to be truncated not vanish.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> Problems and Troubleshooting All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group