PicaJet User Forum Forum Index PicaJet User Forum
PicaJet - Digital Photo Management Software
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2.4.417 or 2.4.407 do not install/run on XP SP2

 
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> Problems and Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kirillka
Guest





PostPosted: Fri May 27, 2005 2:22 pm    Post subject: 2.4.417 or 2.4.407 do not install/run on XP SP2 Reply with quote

Hi,

I have XP SP2 and I tried the following versions:
- free 2.4.407 (from your website)
- fx 2.4.407 (from your website)
- free 2.4.417 fotki edition

All of them exhibit the same exact behaviour. Install seems to be fine. As last step I select run program. The picajet logo appears, CPU usage by picajet.exe jumps to 100% and nothing else happens ever. I have to kill the picajet.exe process. When I start it again manually same thing happens.

Please help.

Thanks, Kirill
Back to top
Alex
PicaJet Team


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 340

PostPosted: Sun May 29, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Could you please execute and send me to support at picajet.com the info about your system using this small utility:

http://delphi3d.net/hardware/glinfo2.zip
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> Problems and Troubleshooting All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group