PicaJet Forum has been moved to daminion.net/forum!
PicaJet User Forum Forum Index PicaJet User Forum
PicaJet - Digital Photo Management Software
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

RoboFolder uses 100% of CPU

 
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bvschwartz



Joined: 24 Jun 2007
Posts: 2

PostPosted: Sun Jun 24, 2007 4:08 pm    Post subject: RoboFolder uses 100% of CPU Reply with quote

Even when I'm not doing anything, RoboFolder uses 100% of the CPU which causes my laptop to overheat.
Back to top
View user's profile Send private message
Wizard
PicaJet Team


Joined: 19 Feb 2005
Posts: 296

PostPosted: Mon Jun 25, 2007 8:26 am    Post subject: Re: RoboFolder uses 100% of CPU Reply with quote

bvschwartz wrote:
Even when I'm not doing anything, RoboFolder uses 100% of the CPU which causes my laptop to overheat.


Does RoboFolder uses 100% of the CPU when you imported any files to the program or it has a place without any files on the workspace.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bvschwartz



Joined: 24 Jun 2007
Posts: 2

PostPosted: Mon Jun 25, 2007 2:40 pm    Post subject: CPU spikes when changing string used for subfolder view Reply with quote

It happens when I change the token used for the subfolder view. For example, I changed the token string from "photos\%yyyy %B" to "photos\%yyyy %b" and the CPU stays at 100% even after it generates the preview.
Back to top
View user's profile Send private message
Wizard
PicaJet Team


Joined: 19 Feb 2005
Posts: 296

PostPosted: Mon Jun 25, 2007 2:54 pm    Post subject: Re: CPU spikes when changing string used for subfolder view Reply with quote

bvschwartz wrote:
It happens when I change the token used for the subfolder view. For example, I changed the token string from "photos\%yyyy %B" to "photos\%yyyy %b" and the CPU stays at 100% even after it generates the preview.


I suppose that this can be occurs because of the some existing files on the imported folders. Could you please try to import and re-organize the files part-by-part. This can helps to locate the problematic file and recognize the problems file(s).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group