PicaJet Forum has been moved to daminion.net/forum!
PicaJet User Forum Forum Index PicaJet User Forum
PicaJet - Digital Photo Management Software
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Date Modified Not Working - RoboFolder

 
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
duffman416



Joined: 12 Jul 2007
Posts: 1

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 2:34 am    Post subject: Date Modified Not Working - RoboFolder Reply with quote

Hello,
I downloaded RoboFolder for eval and absolutely love it. There's one problem I am having - I cannot get Date Modified to show the EXIF created date. Whatever I select, Windows XP Explorer shows file Date Modified as the time RoboFolder wrote it to disk.

Is there something I am doing wrong? I am using RoboFolder v1.2.0.68 and the Preview Window does display correctly, but when it writes to disk, it shows the date/time of when I ran the Transfer.
Back to top
View user's profile Send private message
Wizard
PicaJet Team


Joined: 19 Feb 2005
Posts: 296

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 4:39 pm    Post subject: Re: Date Modified Not Working - RoboFolder Reply with quote

duffman416 wrote:
Hello,
I downloaded RoboFolder for eval and absolutely love it. There's one problem I am having - I cannot get Date Modified to show the EXIF created date. Whatever I select, Windows XP Explorer shows file Date Modified as the time RoboFolder wrote it to disk.

Is there something I am doing wrong? I am using RoboFolder v1.2.0.68 and the Preview Window does display correctly, but when it writes to disk, it shows the date/time of when I ran the Transfer.


Could you please send your settings.xml file to support at picajet dot com:
Usually located at:
C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Picajet.com\RoboFolder\1.0\settings.xml
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tumirnix



Joined: 12 Nov 2005
Posts: 38
Location: Germany

PostPosted: Sun Jul 29, 2007 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,
I have the same problem after the upgrade of RoboImport from
version 1.2.0.60 to 1.2.0.72, i.e. before the upgrade
the file date was set relatively correctly (2 hours beside
the date in the EXIF data, precisely to UTC time, but for that
problem there is another thread).
Now, after the upgrade, the time of the files is set to the
timestamp of the import. But I have the file pattern
"%yyyy%mm%dd_%HH%MM%SS_%smodel_%#####_%inum_%project.%ext"
and the time inside the filename was set correctly.

Best regards
Tumirnix

PS. Please post a note, if an upgrade of Roboimport is available.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group