PicaJet User Forum Forum Index PicaJet User Forum
PicaJet - Digital Photo Management Software
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Forum not working properly???

 
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JeffK



Joined: 30 Sep 2006
Posts: 3

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 11:20 am    Post subject: Forum not working properly??? Reply with quote

Can someone please fix the issue on this which prevents me from posting a response immediately after one I have already posted. I get a message saying I can't do it and that i should edit the previous message instead. However when I do an edit and submit it I get the same message again.

Jeff
Back to top
View user's profile Send private message
tumirnix



Joined: 12 Nov 2005
Posts: 38
Location: Germany

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

I had the same problem, when I tried to edit my last post in
a thread. Also reply did not work.

Thanks in advance
Tumirnix
Back to top
View user's profile Send private message
ruceb



Joined: 05 Aug 2007
Posts: 10

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 12:31 am    Post subject: Reply with quote

Also it's impossible to edit my own posts. That's annoying!
Back to top
View user's profile Send private message
Kalain



Joined: 23 May 2005
Posts: 30

PostPosted: Fri Aug 24, 2007 11:51 am    Post subject: Re: Forum not working properly??? Reply with quote

JeffK wrote:
Can someone please fix the issue on this which prevents me from posting a response immediately after one I have already posted.

Jeff


Hi,

I think this is a feature to prevent massive spam and not a bug.
In another forum, I have to wait 1 min before to post another one.

Alain
Back to top
View user's profile Send private message
Kalain.



Joined: 29 May 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Aug 24, 2007 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

tumirnix wrote:
I had the same problem, when I tried to edit my last post in
a thread. Also reply did not work.

Thanks in advance
Tumirnix


It hapenned also to me. So I created another user like "Kalain." (See the dot at the end of the nick name.)
You could do the same with "Turminix." before this problem is fixed.

Alain
Back to top
View user's profile Send private message
charles



Joined: 27 Feb 2005
Posts: 36
Location: USA

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

I've seen the same issue as with everyone else. It sure seems to be a bug, since the forum engine claims that you should be able to edit your own post, but you can't.
Back to top
View user's profile Send private message
bobn



Joined: 25 Jul 2007
Posts: 8
Location: Australia

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 6:09 am    Post subject: Reply with quote

Aggravating though it is, try deleting your last post and then adding the updated one.

Works for me, but not impressed.
_________________
BobN
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PicaJet User Forum Forum Index -> General Discussion All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group